Bex Express

(15 recenzije korisnika)

bex.rs
011 6555000
066 3555000
069 640640
bex@bex.rs
reklamacije@bex.rs

15 recenzija za Bex Express

 1. Lenka

  Sa Bexovim kuririma sam imala neprijatno iskustvo u Jagodini gde su umesto 320 din za posiljku od 1kg pokušali u dva navrata da mi naplate 500 din. Na sreću ja znam kolika je cena slanja paketa do 1kg pa sam se pobunila, a onda se kuriri prave ludi kao pogrešili u brzini, žure se mnogo… zato ne savetujem BEX, kuriri su bezobrazni i neprofesionalni

 2. Djole BG

  Meni su uspeli da polome laptop koji je bio zaštićen sunđerom i stiroporom i propisno upakovan. Od BEX-a sam dobio odgovor da ne daju garanciju na pakete koji sadrže lomljive uređaje… i nikom ništa.

 3. KojaXX

  Samo BEX koristim maltene svake nedelje. Nikad problem.

 4. BobiR

  BEX da ne bi plaćao nadoknadu za kašnjenje prebacuje svakodnevno odgovornost prebacuje na primaoce! Na nadoknadu imate preavo po zakonu a oni samo upišu da niste ku’i ine javljate se na telefon. A nisu ni pokušali dostave paket na adresu niti da pozovu telefonom. Čekm po ceo dan na paket koji tek dan kasnije stigne. Usluga danas za sutra, malo sutra.

 5. goran-cz

  Stalno saljem i primam pakete Bexom i nemam problema sa njima. Par puta se desilo samo da zakasni paket jedan dan, ali to jednom u sto puta.

 6. jolenceNS

  Skroz su korektni, moje iskustvo je sa Bex-om odlicno, saljem vec dve godine preko njih i nemam problema. Isto vazi i za Post Express. Samo su AKS-ovi kuriri su pokusali par puta da me pokradu tako da ih ne koristim vise.

 7. arsaKralj

  Meni su okej, mada su kuriri neažurni prilikom dostave. Jednog je mrzelo da se provlači kombijem do moje ulice pa me zvao da prepešačim petsto metara da preuzmem paket…

 8. Verica

  Moje iskustvo sa bexom je jako lose. Narucila sam neki materijal koji mi je bio potreban za ponedeljak. Čekala sam do petka da ga isporuče. Zvala sam Bex više puta a oni izmislili da je kurir pokušavao da mi dostavi paket a nikog nije bilo… sve u svemu standardna priča koju Bex vrti stalno. Krajnje neprofesionalni, neozbiljni i bezobrazni. Kad mi je kurir konačno doneo paket krenuo da se raspravlja samnom tobože tražio svaki dan zvonio na vrata a niko se ne javlja….Vidim da i drugi imaju iste probeme sa Bex-om i da oni jednostavno ne umeju normalno da rade. Sramota šta se dešava potrošačima u Srbiji.

 9. stevastruja

  BEX i AKS…. zaobići.

 10. Miloš

  Bezobrazluk. Nikad više preko njih bilo šta. Rekli isporuka subotom do 14h i 30min. Stiže poruka u 12:00 odložena pošiljka od strane pošiljaoca, zovem moje kažu ništa nismo odlagali. Zovem vozača kaže vratio sam pošiljku u magacin, možeš da dođeš da je preuzmeš, ja nemogu da vozim. Zovem callcentar i pitam koja je svrha da vas angažujemo i platimo, ako ćemo opet sami da idemo po robu? Kažu ili čekaj 2 dana, ili idi sam po to, vozači su nam otišli kući – a rekli su dostava subotom do pola 3. Pa da mogu radnim danima da preumem ne bih jurio subotu…

 11. Lina

  Veoma loša usluga. Dogovoren dan isporuke nije ispoštovan, niti mi se iko javio telefonom, a roba je vraćena pošiljaocu, što je i naplaćeno.

 12. Ljiljana

  BEX ubedljivo najgori na svetu. Ne postuju nikakve dogovore, neprofesionalni, neodgovorni. Nisu ispostovali ni dan za preuzimanje paketa, nakon tri intervencije su mi rekli da donesem paket jer je kurir otisao kuci. Otpupninu nisui doneli po dogovoru. Iz call centra mi rekli da zovem reklamacije i spustitli slusalicu. Sledeci put mi rekli da sedim kuci i cekam. BEZITE OD NJIH STO DALJE!!!!!!

 13. ivan

  1 zvezdica je puno

 14. Ivana

  bahati kuririkoji od vas ocekuju da obitavate na ulici i cekate da donesu posiljku, ako se slucajno ne javite na telefon oodmah pisu da je odbijena dostava, i ka pozovete par minuta kasnije oni su zaboga vec negde dalekoi nece da se vracaju. na zalost cak je i post express bolji od ovih stvorova

 15. ivana

  BEX ubedljivo najgori na svetu!!!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *