Daily Express

(29 recenzije korisnika)

Zage Malivuk 1, 11060 Beograd, Srbija
011 331 33 33
dailyexpress.rs

29 recenzija za Daily Express

 1. jokibroki3

  Odlicna kurirska sluzba sto se mene tice. Do sad nisam nikad problem sa njima imao.

 2. Marija

  Sve pohvale za kurire na teritoriji grada Nisa !

 3. Nenad

  Lose iskustvo, posiljka poslata danas za sutra, po gradovima lutala 4 dana, 5 dan stigla naplatili duplo vise nedo sto je trebalo i jos nisu hteli doneti na kucnu adresu vec morao da odem 12 km po posiljku!

 4. Bobi

  Banda i to obicna. Maksimalni lazovi!!!!!!!

 5. boban vranje

  Banda lopova i lazova!!!!!!!!!!

 6. Angela Merkel

  Lazu ,posalju poruku jednog dana pa cekas ih jos 5 dana …da rade negde na zapadu bili bi tacni i istrajni a ne samo da menjaju nazive firmi .

 7. Siniša

  2 dana od palilule do borče rekli danas do 12 h sigurno i još je nema. 10 km putuje (za sada) 2 dana a koliko će neseznaje. -10

 8. Bogdan

  Katastrofa, nepouzdani i bezobrazni a ono sto je najgore oni mi nisu odgovarali na email i spustali su slusalicu iako je moja firma sa njima saradjivala (?), momentalno sam rasukinuo ugovor sa Daily express-om, i ova jedna zvezdica je previše za vas!

 9. Tika

  Kurir nece da se penje da dostavi paket na kucnu adresu, plus nema da vrati kusur…. plus je neljubazan…

 10. Nena

  Moja ocena je nula. Tri posiljke vratili kao nije bilo mogce isporuciti posiljku. Pri tom su nevidjeni lazi. Niti je ko zvao, niti dolazio kod mene. Cetvrti put mi je poslata posiljka pre tri dana da bih danas uz veliku muku saznala da je posiljka vracena u magacin, jer je kurir naveo da je, vidi cuda opet bilo nemoguce isporuciti. Treba ih zapaliti. Sedim kod kuce kao kreten vec deset dana, cekajuci neodgovorne i nesposobne ljude. Fuj!

 11. Ivan

  Pozovu vas jednom telefonom i ako se ne javite istog trenutka, čekate pošiljku bar još 5 dana, ne javljaju se na telefone, ne najavljuju se, ne pošalju poruku, zaista neprofesionalno.

 12. Aleksandar

  Zoveš ih ujutru, a onda ih čekaš po nekoliko dana da se pojave – ne zaslužuju da nose ime brza pošta. Ostalo je manje više u redu, pa stoga dajem trojku.

 13. Zoran

  Nema mi paketa iz Leskovca za Vranje dva dana. Niti me ko zove niti iko odgovara na moje pozive… UŽAS

 14. DRAGANA

  OCENA NULA OVO NIJE BRZA POSTA

 15. Momcilo Stosic

  Neljubazan dostavljač, za malo da ga izvučem iz kola iodrćim mu lekciju. Nema čitač kartica. Rekao mi dolazim za 2 minuta a na suncu sam stajao 8 minuta, jer je on lično zapušio saobraćaj.
  Da bi me kaznio paket , predpkostavljam, da če da mi dostavi kao zadnjem. Da li tući takvu ljigu- ako se opet pojavi kod mene… Leskovačkao-beogradska fekalomi.

 16. Velibor

  Lose iskustvo, posiljka poslata danas za sutra, lutala 2dana,3 dan stigla. vratili kao nije bilo mogce isporuciti posiljku kao pogresna adresa. Katastrofa, nepouzdani i bezobrazni.Sedim kuci i cekam 3 dana kao budala. Banda lopova i lazova. DOBRI SU SAMO ZA IZBEGAVANJE U STO SIREM LUKU.Sada i nikad vise.Moja ocena je jedna 0. Ovu zvazdicu sto sam dao mora tako

 17. Velibor

  vratili kao nije bilo mogce isporuciti posiljku kao pogresna adresa.Lose iskustvo, posiljka poslata danas za sutra, lutala 2dana,3 dan stigla. Katastrofa, nepouzdani i bezobrazni.Sedim kuci i cekam 3 dana kao budala. Banda lopova i lazova. DOBRI SU SAMO ZA IZBEGAVANJE U STO SIREM LUKU.Sada i nikad vise.Moja ocena je jedna 0. Ovu zvazdicu sto sam dao mora tako

 18. Milos

  Cekam na posiljku vise od nedelju dana.Kada sam ih zvao rekli su mi da su im ljudi na odmoru i bolovanju i da ako mogu dodjem u njihov magacin ako mogu da preuzmem posiljku.Kako su me zvali ponovo i pitali jel dolazim ili da urade povrat robe.Razocaran po ko zna koji put..

 19. Aca

  Tri paketa cekam i ni jedan nije dosao, svi vraceni sa odgovorom da me nisu nasli na adresi…a ja evo sedim danima i cekam. Hvala puno!

 20. Slobodan

  Najgora kurirska sluzba!!!!

 21. Edin Adzemi

  nisu dostavili paket na adresu i 3 nedelje niko da me nazove i obavesti o tome

 22. Dusan

  Apsolutna 0. Paket je poslat u cetvrtak kao ‘danas za sutra’. Cekao sam do ponedeljka da preuzmem jer nakon vise poziva, na koji nisu podigli slusalicu, sam konacno dobio informaciju da „nisu radili petak i subotu radi PREMORA LJUDSTVA“! Ovu informaciju dobijam 4 dana nakon poslate posiljke…Bravo, nemam reci.

 23. Luka

  Da ima -100 to bi dobili. Dve posiljke preko Planete rezervisane u nedelju. Danas je cetvrtak, roba stoji u magacinu u Beogradu, a treba da se dostavi na NOVI BEOGRAD. Izbegavajte u sirokom luku. D Ekspres hoce na evropsko trziste. Hahahahaha.

 24. Slavica

  Moja ocena je nula. Posalju poruku da me ocekuje posiljka u toku dana. Onda je bez ikakvog izvinjenja donesu narednog dana.
  Najgori su.

 25. Pavle

  7 dana cekam idalje nista od poruke ni poziva
  5 dana je stajao u magacinu zato sto nije u planu bilo da dolaze na Cukaricu
  Koja je pojenta kurirske sluzbe ako moram sam po paket da idem i jos da im platim postarinu
  Sramota

 26. dragana

  Da moze dobili bi -10!!! Po ko zna koji put imam problem sa prijemom posiljke jer nece da dostave posle 16h. Najbolje da trazim slobodan dan na poslu da bi primila posiljku! pri tome uredno kurir obeca da ce doci u to vreme ili poslati kolegu. najgora kurirska sluzba ubedljivo

 27. Jasmina

  Nema ocene, ne postoji
  Sramota od kurirske službe
  Lazovi kompletni.
  Izbegavati. Čekam paket 7 dana
  Uzassss

 28. Tanja

  Katastrofa

  • Brza Pošta

   Poštovana Tanja,
   Molimo Vas da podelite svoje iskustvo sa Daily Ekspresom ovde i kažete nam na kakve probleme ste imali sa njima.
   Srdačan pozdrav,
   BrzaPošta.rs

 29. Aleksandra

  Užas!!! Dve nedelje čekam!!! SRAMOTA!! IZBEGAVATI U ŠIROKOM LUKU!!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *