Najbolje i Najgore Kurirske Službe

Kad su u pitanju kurirske službe svako ima svoje iskustvo. U slučaju da tražite mišljenje drugih o tome koju brzu poštu koristiti a koju izbegavati, odgovor možete naći ovde.

Koja je brza pošta najbolja?

Svako ima svog favorita ali nisu sve kurirske službe jednake. Koja kurirska služba je Vaš favorit?

Koja je Najbolja kurirska služba?
1038 votes · 1038 answers

 

Naša istraživanja putem anketa su pokazala da je preko 20% ispitanih korisnika kurirskih službi bar jednom prilikom imalo problem sa kurirskim službama. Najčešći problem sa dostavom paketa je naravno kašnjenje isporuke, zatim oštećenje sadržaja pošilke i gubljenje paketa. Ono što korisnike najviše iritira je što povrh svega kurirske službe često ne uvažavaju reklamacije. Koja je po Vašem mišljenju Najgora kurirska služba?

Koja je najogra?

Koja je NАJGORA kurirska služba?
2339 votes · 2339 answers

 

Svoja iskustva sa brzom poštom i kuririma nam možete slati na iskustva@brzaposta.rs

You may also like...

8 Responses

 1. Olga каже:

  Daily expres je jako Loša kurirska služba.
  Kurir za Vračar, neljubazan , drzak.
  Ne isporučuje posiljku

 2. Olga каже:

  Daily express najgora služba

 3. Laki каже:

  — Aks i Bex su najgori, ubedljivo !

  +++ Post Express i City Express najbolji !

  City Express je bolji nego što je ovde ocenjeno.
  Daily i DHL variraju. Zasnovano na preko 100 pošiljki i iskustava sa kurirskim službama tokom godina.

  Ovde govorim o firmama, cenovniku, usluzi – brzini, tačnosti, pažljivosti i samoj poslovnosti.

  Firme koje sarađuju sa Bex i Aks ne zaslužuju da im budete mušterije, izbegavajte ih.

  Sretno sa pošiljkama svima !

 4. Ana каже:

  Ubedljivo najgore su Aks i Bex, iskustvo od preko 5 godina sa svim kurirskim sluzbama. Postexpress nikada nije omasio, sem kada su strajkovali, sto se i oprasta, cak i tada je sve stiglo uz kasnjenje. Kuriri navedenih sluzbi se ne pojave, ne jave, ne donesu posiljku, lazu, vracaju pakete bez prethodnog kontaktiranja kupca/prodavca. Sramota i nikome ih ne bih preporucila.

 5. ALEKSANDAR каже:

  AKS EXPRES, I POSTEXPRES NAJBOLJI! ROYAL EXPRES NAJGORI

 6. Ivana каже:

  Zavisi od kurira, dotavljao mi je D ekspres ugl.kurir pozove minit dva ranije da imas vremen da izadjes posiljku vec ima spremnu i sve prodje brzo, par puta sam dobijala od aksa isto kurir ljubazan izasao po paket sve ok, medjutim bex mi je doneo jednom kurir me zove kad je ulazio u selo cekam tri min napolju a onda jos pet da on pronadje moj paket,momak ok ali neprofesionalno, post ekspres isto sve najbolje paket stigne brzo covek nazove prvo a kad donese dodje do vrata… sve zavisi i od coveka ima nas raznih…

 7. Katarina каже:

  Bexom sam slala prvi put skoro. Poslednii put posoala 5,6 paketa, cekam vec dva dana i nista. Kurir niti je dosao, niti se iko javlja na call centar, niti ovi ma messingeru sljive ni 2% sta ih pitam… Kakav neprofesionalizam….

 8. Komsinica каже:

  – Aks su najgori, ubedljivo ! Isti kurir za vise od 10 posiljki, veoma neljubazan, ne vraca kusur a ne kaze da nema da vrati sitan novac. Kao da se podrazumeva da mu pripadne izmedju 100 i pedeset dinara „baksisa“.

  – Post Express i City Express najbolji ! Sve pohvale! D Expess je OK, ali cesto znaju da odugovlace. Kuriri su im barem ljubazniji od Aksovih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *