Iskustva sa kurirskim službama

Pozivamo vas da vaše pozitivno ili negativno iskustvo sa kurirskim službama pošaljete na mejl – iskustva@brzaposta.rs

Bilo bi najlepše kad bi ovde mogli da pročitate samo reči hvale za sve naše divne kurirske službe koje nepogrešivo dostavljaju pošiljke na vreme….

Nažalost nije tako. Kurirske službe su često nemarne prema svojim klijentima i korisnicima njihovih usluga. Zato vas pozivamo da podelite vaša iskustva i mišljenje o kurirskim službama.

Ocenite kurirske službe

You may also like...

2 Responses

  1. Chepa каже:

    Aks i Bex su nepopravljivo užasne kurirske službe. Spakujem4 paketa pozovem i kurir se ne pojavi ni posle 3 dana užas. Postexpres je bio tako tako ali su bar dolazili kuriri.

  2. Ivona каже:

    Bex.. Prosto ne znam adekvatnu rec za ovu kurirsku slubu. „najgora“je i suvise blaga rec. Posedujem veliko iskustvo sa raznim kurirskim sluzbama ali nikada nisam imala tako GROZNO iskustvo kao sa Bex-om. Da li da napomenem da mi prva posiljka putuje vec 10 dana do primaoca i da je u putu izgubljena ili da napomenem da su uveli neko novo pravilo gde se ne vrednuje tezina posiljke vec dimenzije ili gabarit pa vas tako recimno posiljka tezine 2,5 kg a srednjih dimenzija kosta ni manje ni vise nego 1000 rsd. U call centru mi je pojasnjeno to novo a nigde napisano pravilo tako da je posiljka u fazi vracanja jer primaoc sa razlogom nije hteo da je preuzme pa ja moram platiti povrat. O prethodnoj posiljci da ne govorim. Ne znaju gde je kako kazu izgubio joj se svaki trag a vrednost posuiljke u iznosu od 20000 rsd takodje cu morati platiti ja . Kratko receno – DNO DNA kurirska sluzba!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *